skip to Main Content

PRIVATTRÄNING

Massop Hockey Sweden erbjuder privatträningar/privatlektioner för dig som vill fokusera på att att utveckla ditt målvaktsspel under ledning av några av Sveriges bästa målvaktsstränare. Väljer du privatträning, då  skräddarsyr vi en  träningsprogram där varje del i ditt målvaktsspel får det tillsyn och fokus som behövs.  Du får möjlighet att bolla idéer och upplägg kring din övriga träning. All träning spelas in för att lättare visa och öka förståelsen kring olika delar av ditt målvaktsspel som du behöver jobba vidare med. En snabbare väg till utveckling!

FYSTRÄNING

Vi fokuserar på målvakt specifika övningar som hjälper starka kroppen, öka snabbheten, öka flexibiliteten, öka koncentrationen/fokus och motverkar skador. En målvakt ska träna position specifikt. Detta optimerar utvecklingen och ger dig en enorm försprång. Vi utgår helt och hållet från vad en målvakt behöver för att orka prestera på topp, och bygger våra fysprogram och träningar utifrån varje individ.

Massop Academy

Massop Hockey Sweden Academys elittränings grupp, är en exclusive grupp för dig som tar ditt målvaktsspel på allvar. Träningen sker i Stockholmsområdet. För att vara med kraven är att du ska vara ambitiös, vara villig att arbeta stenhårt och utvecklas mentalt. Träningen löper över ett helt år, från maj-april, och innefattar bland annat fystester med positions inriktad fysträning, isträning varje månad , hockey camper, mentalträning, tillgång till agenter och rådgivare, träningskläder, rabatter på Fischer Hockey klubbor, video och foto analys och mycket mer. Åldersgränsen är 12 år och uppåt. För att veta mer ring gärna till Jensen!

KLUBBTRÄNING

Målvakter är oftast bortglömda när det gäller upplägg på träningar!  De behöver en annan typ av träning än utespelare och ofta får målvakterna inte tillräckligt med uppmärksamhet för att nå sin fulla potential. Vi har ofta samarbete med klubbarna vi tränar över en eller flera säsonger, vi erbjuder enskilda målvaktspass och lagträningar.  Vill ni lägga fokus på era målvakter och ge dem möjligheten att utveckla i sitt spel,  tveka inte att höra av er till oss på Massop Hockey Sweden.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.